IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Общество
13:00 | 8 април 2023
Обновен: 13:19 | 28 март 2024

ТУ – Варна, учредява награда за изявени студенти по повод 24 май

Целта на инициативата е насърчаването на пълноценното развитие на младите хора

По материала работи: Ставри Таргов
ТУ – Варна, учредява награда за изявени студенти по повод 24 май

В навечерието на празника на българската просвета и култура академичното ръководство на Технически университет – Варна, ще отличи свои изявени възпитаници.

Целта на инициативата е насърчаването на пълноценното развитие на младите хора, изграждането на активната им гражданска позиция и ангажираност в обществото. На студентите от първи до четвърти курс на обучение ще бъдат връчени девет награди – шест индивидуални и три колективни.

Отличието се присъжда за високи постижения, разработка или приложение на проект в полза на обществото, както и за активна дейност на студентските клубове. Студентите могат да се самономинират, да бъдат предлагани за отличие от академичния състав на Технически университет – Варна или от своите състуденти.

Номинации се подават до 08.05.2023г., онлaйн: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdEwSjxpWCqrd8iUbbqblSTaMAtPZYF89B0yOuV_PpnxbY2w/viewform

Имената на най-изявените ще бъдат записани в Синята книга на Технически университет – Варна. Номинациите могат да бъдат за индивидуален или колективен принос на студентската общност.

Коментари

Новини Варна