IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Общество
15:50 | 2 юни 2023
Обновен: 12:54 | 28 март 2024

Варна чества Деня на Ботев

Паметта на своя патрон почетоха и децата от детска градина „Христо Ботев“

По материала работи: Ставри Таргов
Варна чества Деня на Ботев

С общоградско поклонение пред паметника на Христо Ботев в Алеята на възрожденците в Морската градина Варна почете 2-ри юни - Ден на Ботев и на загиналите за национално освобождение на България.

Свещеници от Варненската и Великопреславска митрополия отслужиха заупокойна молитва, а венци и цветя в знак на признателност пред паметника на поета-революционер поднесоха кметът Иван Портних, председателят на ОбС Тодор Балабанов, евродепутатът Емил Радев, представители на Областна администрация, Военноморските сили, на Областната дирекция на МВР, на обществени организации, политически партии и граждани.

Паметта на своя патрон почетоха и децата от детска градина „Христо Ботев“, традиционно облечени като четници. По-късно цветя бяха поднесени и пред паметния знак на поета-революционер в Ботевата градинка.

Коментари

Дяд Кольо ( преди 9 месеца )
Ботев се обръща в гроба. Такива "войници" досега не бях виждал. От година на година положението става отчайващо. Имам чувството, че снощи са ги извадили от кръчмите и са сглобили набързо едно отделение. От елементарни команди се объркват и не знаят какво да правят. Медникаров, изваждай ги на плажа (тоест на паркинга си ) във "Морското" и строева подготовка 3 месеца интензивно. Такава излагация не е било. Отражение на малоумщината в цялата държава на всяко едно ниво.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна