IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Общество
14:40 | 12 август 2023
Обновен: 11:25 | 29 април 2024

Наградиха отличници от випуск 2023 на ВВМУ „Н. Вапцаров“

Церемонията се състоя в двора на Моенноморското училище

По материала работи: Ставри Таргов
Наградиха отличници от випуск 2023 на ВВМУ „Н. Вапцаров“

Кметът на Варна Иван Портних награди отличници от випуск 2023 на ВВМУ „Н. Вапцаров“. Парична награда и почетен плакет получиха студентката Гергана Димитрова – първенец на специалност „Логистика“ и курсант-мичман Лилия Костадинова – първенец в специалност “Организация и управление на военни формирования на тактическо ниво”.

Домакин на церемонията, провела се в двора на Морско училище, бе началникът на ВВМУ “Н. Вапцаров” флотилен адмирал проф. Боян Медникаров.

Кметът поздрави всички випускници, ръководството на училището, командния и преподавателски състав. Той пожела на завършващите здраве, сбъднати мечти и успешна професионална реализация.

Коментари

Чичо Янчо ( преди 8 месеца )
Домакин на церемонията, провела се в двора на Морско училище, бе началникът на ВВМУ Н. Вапцаров флотилен адмирал проф. Боян Медникаров.Пропуснахте , че е и доцент и доктор, но всички титли са в "КАВИЧКИ". Генералисимус Световникус не е ли?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Дяд Кольо ( преди 8 месеца )
"Моенноморското училище" - Добре
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна