IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
08:20 | 8 ноември 2023
Обновен: 22:04 | 20 май 2024

Времето във Варна на 8 ноември - предимно облачно с дъжд привечер

Температурите ще бъдат между 12 и 23 градуса

По материала работи: Ставри Таргов
Времето във Варна на 8 ноември - предимно облачно с дъжд привечер

Днес сутринта по Черноморието и над крайните източни части на района ще има значителна ниска облачност, на места ще е мъгливо. Във вътрешността на Североизточна България /области Русе, Разград и Търговище/ денят ще започне със слънчево време.

Постепенно видимостта ще се подобри, облачността временно ще намалее до слънчево време. Следобед от запад на изток ще премине фронт, отново ще се заоблачи, ще завали дъжд, най-късно в Югоизточна България.

Във вечерните часове има условия за развитие и на купесто-дъждовна облачност и на места се очакват краткотрайни валежи. Вятърът ще е слаб до умерен от юг-югоизток, след преминаването на фронта ще се обърне от запад-северозапад и временно ще се усили.

Минималните температури остават сравнително високи, максималните ще са от 19° до 24°. За Варна максимална температура около 23°.

Вълнението на морето ще е 2 бала, вечерта в открито море 3. Температурата на морската вода от 14° по северното крайбрежие, до 16-19° по южното.

Коментари

Новини Варна