IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Общество
17:00 | 16 ноември 2023
Обновен: 07:37 | 18 май 2024

НАП отбелязва професионалния си празник

Във Варна над 80% от годишните данъчни декларации бяха подадени по електронен път

По материала работи: Ставри Таргов
НАП отбелязва професионалния си празник

На 16 ноември Националната агенция за приходите отбелязва  Деня на Свети Матей – първият събирач на данъци. Навръх професионалния си празник от НАП Варна отчитат повишено доверие в приходната администрация и в електронните услуги, които тя предлага.

До момента онлайн услугите на НАП са над 170, които значително улесняват гражданите и бизнеса, и извеждат Агенцията на водещо място в страната сред дигиталните институции.

Във  Варна по време на данъчната кампания за деклариране на личните доходи над 80 % от годишните данъчни декларации бяха подадени по електронен път – с персонален идентификационен код и е–подпис.  

„Висок професионализъм, отговорност и уважение към колектива и клиентите са тайната за  постигнатите резултати. Подобрената ефективност на контролната дейност, високите стандарти в качеството на работа и непрекъснатото развитие на електронните услуги извеждат НАП сред най-иновативните и бързо развиващи се администрации у нас. Благодаря на колегите за положените усилия и високия професионализъм“, заяви териториалният директор на агенцията в морската столица  Властиана Николова по случай празника на данъчния.

Коментари

Новини Варна