IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
Общество
16:26 | 30 юни 2015
Обновен: 22:17 | 13 юни 2024

Няма опашки в Агенцията по вписванията

Днес изтича срокът за подаване на годишни финансови отчети

По материала работи: Златина Добрева
Няма опашки в Агенцията по вписванията

За първи път от много години насам на 30 юни в Агенцията по вписванията не се образуваха километрични опашки за подаване на годишните финансови отчети. Още в 8 часа сутринта пред гишетата имаше струпване на хора, но със започването на работния ден, половин час по-късно, нямаше напрежение. Недоволството на чакащите бе в това, че трябва да се редят на две опашки - първо да платят в банката таксата, а след това за да подадат документите в Агенцията по вписвания.

 

„Винаги в последните дни на юни е много натоварено – заяви за в. „Черно море“ директорът на варненския клон на Агенцията Силва Крикорян. - По стара българска традиция всичко да се върши в последния момент, фирмите изчакаха 30 юни, за да подадат финансовите си отчети. Но през тази година нямаме голямо стълкновение. Едва в следобедните часове се образува по голяма опашка, но предвидливо бяхме осигурили повече гишета, които да обслужат фирмите.
Александър Гълъбов

Коментари

Новини Варна