IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
09:32 | 9 юли 2015
Обновен: 20:17 | 15 май 2024

Математическата обяви свободни места

Записването на класираните след VII клас ученици приключи

По материала работи: Златина Добрева
Математическата обяви свободни места

Математическата гимназия „Д-р Петър Берон“ във Варна обяви свободни места в Природоматематически профил за учебната 2015/2016 г.

Открива се едно свободно място в паралелка от X клас с първи профилиращ предмет математика и основен чужд език – английски.

Останалите вакантни позиции са за бъдещите абитуриенти от XII клас. Четири са местата в математическа паралелка с английски. Отново с първи профилиращ предмет математика, но с немски се отваря една свободна позиция. Три са квотите за дванадесетокласници с влечение към информатиката и засилено изучаване на английски, като толкова са и вакантните места в профил „Информационни технологии“ с първи чужд език - френски. Желаещите да изучават физика като първи профилиращ предмет и с основен език английски ще трябва да се борят за една свободна позиция.

От гимназията обявиха, че записването на класираните след VII клас ученици за новата учебна година приключи. Желаещите да проверят списъците с имената на записаните могат да направят това на сайта на МГ „Д-р Петър Берон“ – www.mgberon.com.

Коментари

Новини Варна