IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
17:38 | 29 септември 2015
Обновен: 19:33 | 7 май 2024

Вицепрезидентът Маргарита Попова посети Медицински университет - Варна

Тя бе удостоена с почетен плакет на висшето училище

По материала работи: Ставри Таргов
Вицепрезидентът Маргарита Попова посети Медицински университет - Варна

По време на официалното си посещение в Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна, вицепрезидентът Маргарита Попова се срещна с проф. д-р Красимир Иванов, академичното ръководство и представители на Студентски съвет. Госпожа Попова и екипът и се запознаха с вече реализираните и предстоящи иновативни проекти, учебния процес и съвременните методи на обучение във висшето учебно заведение.
Вицепрезидентът бе гост на лекция по анатомия на студенти от англоезичната форма на обучение, по време на която се проведе жива видеоконферентна връзка с аулите в УМБАЛ „Св. Марина“. По време на  разговорите със студенти бяха обсъдени градивните политики на университета, обединението и инициативите на младите хора от 44 страни в обучението, спорта, културния и социалния живот, както и добротата и хуманността като водещ мотив в мултинационалното семейство на Медицински университет - Варна.
Вицепрезидентът се запозна още с възможностите за 3D обучение по анатомия, Blackboard системата за допълнително електронно обучение и системата за електронно - административно обслужване на студентите WEB студент.
Проф. Красимир Иванов връчи на вицeпрезидента Маргарита Попова почетен плакет на МУ – Варна.

Черно море

 

Коментари

Новини Варна