IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Общество
11:18 | 7 декември 2015
Обновен: 20:04 | 5 май 2024

Варненските певци от формация „Да“ пеят коледна песен с Орлин Павлов

Автор на музиката е Доно Цветков

По материала работи: Юлиян Атанасов
Варненските певци от формация „Да“ пеят коледна песен с Орлин Павлов

Нова песен, посветена на Коледа, записа певецът Орлин Павлов - каза Доно Цветков, който е автор на музиката. С него участват и най-малките изпълнители на възраст от 4 до 6 години от детско шлагерно студио "Да" от Варна. Песента "Коледен звън" е по текст на Райна Пенева и аранжимент на Красимир Илиев, съобщиха от Фондация "Откритие".

 

"Когато написах песента, веднага си помислих, че Орлин е изпълнителят, който ще я представи възможно най-добре, интелигентно, актьорски и с  много топлота. И той го направи, но публиката ще е тази, която ще прецени най-добре", споделя Доно Цветков. Сътрудничеството между Орлин Павлов и Доно Цветков е отпреди близо 15 години, когато певецът е вокалист на група "Каффе" и участва в редица фестивали, менажиран от Доно Цветков. В албума с песни за деца "Слънчева дъга", на който Цветков е композитор, Орлин Павлов изпълнява песента "Лунна лодка".

Коментари

Новини Варна