IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
14:44 | 13 декември 2015
Обновен: 00:56 | 1 май 2024

Утре грейват светлините на коледната елха във Владиславово

Районният кмет Николай Костадинов кани жителите на квартала да се забавляват заедно на открито

По материала работи: Юлиян Атанасов
Утре грейват светлините на коледната елха във Владиславово

Утре вечер в 17 часа ще грейне тържествено коледната елха в район „Вл.Варненчик”. Тази година жителите му ще имат свой коледен базар с много настроение, светлини, атракции, скара, греяно вино и празнично настроение - каза районният кмет Николай Костадинов. Коледното осветление е монтирано, поставени са три къщички, а търговците вече са позиционирали своите обекти, в които ще има много сувенири и типично коледни стоки. За децата са подготвени мини-панаир с люлки, батут и стрелбище. 

 
 
С помощта на Община Варна и кмета Иван Портних тази година и владиславовци ще имат своята Коледна приказка, каза Костадинов, който сподели, че досега районът е оставал леко в страни от предпразничния блясък. Придвижването на жителите на квартала до центъра в късните часове е трудно и обвързано с намирането на транспорт, а след като засвети местния базар, те вече няма да има нужда да се разкарват на километри до централната част на града. Базарът ще остане поне до 15 януари.

Коментари

Новини Варна