IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
15:52 | 28 януари 2016
Обновен: 15:26 | 16 май 2024

Комисия предложи нов шеф на кучкарника

Росен Русев чака назначение от кмета Иван Портних

По материала работи: Борис Проданов
Комисия предложи нов шеф на кучкарника

Росен Русев е предложен от комисията с председател зам.-кмета Тодор Иванов за управител на общинския приют за безстопанствени кучета към дирекция “Управление на сигурността и контрол на обществения ред” в община Варна. По документи Русев е класиран преди Евелина Дамянова, но ще заеме длъжността след като кметът Иван Портних подпише заповедта.

 

От кандидатите се изискваше да са със завършена бакалавърска степен в областта на ветеринарната медицина, животновъдството, администрацията и управлението на икономиката. Необходими бяха и 2 г. професионален опит. Шестима кандидати отпаднаха още при разглеждането на документите от комисията.

 

Новият управител ще трябва да организира и управлява функциите по осигуряване, ръководене и обслужване дейността на кучкарника в Каменар.

 

Той ще осъществява и контрол по спазването и осигуряването на необходимите зооветеринарни изисквания при престоя на безстопанствените кучета в общинския приют.

Коментари

Новини Варна