IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Общество
12:45 | 28 ноември 2016
Обновен: 11:07 | 17 април 2024

Дядо Коледа ще кара шейната с предпазен колан в Коледната нощ

Добрият старец призова варненските деца да си слагат колан в автомобила

По материала работи: Юлиян Атанасов
Снимка: Ели Маринова

Дядо Коледа се включи в посланието на кампанията, която приучава варненските деца да си слагат колан в автомобила по време на път. Инициативата е на "Солвей Соди“ и се осъществява с партньорството на община Варна и Регионалното управление по образование. Съорганизатор на проявата е медийна група "Черно море". Месец преди Коледа добрият старец призова родителите да бдят над безопасността на децата си по време на път в автомобила като не забравят да сложат коланите. Той увери, че също ще затегне коланите на шейната докато раздава подаръците в Коледната нощ по света, защото така ще бъде по-спокойно пътуването му. Макар че из небето едва ли има опасност някой, различен от птица да се блъсне в него.

 

Спектакълът с участието на актьори от Кукления театър във Варна, ще се играе в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта на 30 ноември (сряда) от 19 часа. Специални гости ще бъдат Дара и Криско. За тези, които са го пропуснали, ще има втори шанс. Концертът ще бъде излъчен по телевизия "Черно море" по време на коледните празници.

Вижте посланието на Дядо Коледа тук 

Четете още: 15 000 варненски деца ще бъдат приучени да си слагат колан в автомобила

Коментари

Новини Варна