IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
10:07 | 6 януари 2017
Обновен: 19:31 | 30 април 2024

Пристанище Варна е затворено, отменят полети

Съветват да не излизате заради опасност от падащи, предмети, клони

По материала работи: Юлиян Атанасов
Пристанище Варна е затворено, отменят полети

Във връзка със снеговалежа и навяванията, към момента няма сериозни сигнали за инциденти във Варна, каза шефът на общинския отдел за гражданска защита Купен Пашов. Екипи на снегопочистващите фирми във Варна дежурят по основните пътни артерии. Създадена е организация за реакция при усложнена обстановка. По негови думи е подаден един сигнал за паднал светофар на кръстовището на бул. “Владислав Варненчик” и ул. “Отец Паисий”. Няма пострадали хора и щети.

 

Призивът към варненци е да не излизат по пътищата, ако не им се налага, заради опасност от падащи, предмети и клони. От КАТ Варна съветват ако закъсате с автомобила си по улици и булеварди, да създадете бърза организация да изтеглите колата си, за да не въапрепятствате движението на останалите участници в движението.

 

Два полета на Летище Варна са отменени към момента. Самолетът от София, който трябваше да кацне в морския град в 8:10 часа, не е пристигнал. Отменен е и полетът за София в 8:45.

 

Пристанище Варна е затворено за всички плавателни съдове поради бурния вятър.

 

Четете още: Десетки населени места във Варненско са без ток заради силния вятър

Пътищата от републиканската мрежа в област Търговище са временно затворени

Коментари

Новини Варна