IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Телевизия Черно море
19:17 | 27 март 2020
Обновен: 10:08 | 15 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 30 март очаквайте

Само по тв Черно море

По материала работи: Борис Проданов
В „Утро в нашия град“ на 30 март очаквайте

Всички варненци в ефира! В първия един час от предаването ще научавате всички актуални новини от града, страната и света, като в същото време може да задавате вашите въпроси или споделяте всичко, което ви вълнува!

 

Кои са последните новини около разпространението на пандемията? Изявление на Националния оперативен щаб.


Цената на топлинната енергия във Варна пада с близо 8 процента. На какво се дължи разликата в понижението в сравнение с другите големи градове? И още: За организацията на работа на варненската топлофикация в условията на извънредно положение – говори генералният директор на дружеството Денислав Денчев.


Зоопаркът във Варна излъчва онлайн кадри от ежедневието на питомците и очаква писма до животните. Повече за инициативите ще разберем от директора Иванка Стоянова.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефони линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна