IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новина на деня
15:23 | 6 ноември 2015
Обновен: 21:11 | 6 май 2024

Престрелка в техникум в Сливен, линейки изнасят тела от двора на училището!

По непотвърдена информация стрелецът не е ученик

По материала работи: Юлиян Атанасов
Престрелка в техникум в Сливен, линейки изнасят тела от двора на училището!

Престрелка е станала преди минути в двора на икономическия техникум в Сливен, има жертви, пише Sliveinfo.com. Учениците от техникума и 12-то училище са разпуснати. Линейки изнасят тела от двора на училището. По непотвърдена информация стрелецът не е ученик.Според очевидци, мъж влязъл в гимназията, наръгал момичето с нож, а след това и стрелял по него. Вероятно става дума за любовна драма. Извършителят се е самоубил до най-близкия до учебното заведение жилищен блок. Свидетели твърдят, че още една ученичка е ранена при инцидента.

 

В момента родители, с разрешението на директора, взимат децата си от 12-то училище, което дели един и същ двор в Професионалната гимназия по икономика.От икономическия техникум са изведени три момичета и три момчета, които да дадат показания в полицията. Съседи казаха пред журналисти, че убиецът е 30-годишен мъж на име Красимир, наркозависим, наскоро излязъл от затвора.

източник:Sliveinfo.com

Коментари

Новини Варна