IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новина на деня
12:48 | 20 януари 2014
Обновен: 14:10 | 1 май 2024

Общината обяви конкурс за шеф на дирекция „Култура“

Общината обяви конкурс за шеф на дирекция „Култура“

По материала работи: Златина Добрева
Общината обяви конкурс за шеф на дирекция „Култура“

 

Община Варна обяви конкурс за директор на дирекция „Култура и духовно развитие“. Постът в момента се заема временно от началника на отдел "Фестивали" Десислава Георгиева.

Бъдещият директор ще трябва планира, организира, координира и провежда културната политика на община Варна, съобразно стратегията на администрацията за културното и духовно развитие на населението. Негова задача ще е и да организира и координира дейността на културните институти на територията на общината. Също ще ръководи създаването и реализирането на програми за конкретни събития и прояви, свързани със съхраняване и развитието на традициите в областта на културата и духовното развитие. Заплатата на бъдещия шеф на дирекцията ще е до 1550 лв.

Конкурсът ще се проведе чрез защита на концепция за стратегическо управление на тема „Стратегически насоки за развитие на културата в Община Варна”. Ще бъде проведено и интервю.

Одобреният кандидат трябва да имат завършена магистърска степен в областите хуманитарни науки, социология и науки за културата или изкуства, както и 4 години професионален опит. Документи за участие в конкурса ще се подават до 31 януари.

 

 

Коментари

Новини Варна