IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новина на деня
15:08 | 6 януари 2014
Обновен: 18:14 | 18 април 2024

Ревнивец изпразни цял пълнител в жена си и непознат мъж и се простреля в главата

Ревнивец изпразни цял пълнител в жена си и непознат мъж и се простреля в главата

По материала работи: Златина Добрева
Ревнивец изпразни цял пълнител в жена си и непознат мъж и се простреля в главата

Поредната безумна кървава трагедия разтърси Варна на един от най-светлите християнски празници – Богоявление. Ревнивец изпразни цял пълнител в жена си и мъжа, който бил с нея, категорично убеден, че той е нейн любовник. Минути преди 16 часа в „Бърза помощ” е получен сигнал за мъж, прострелян в главата на ул. „Крепостна“, потвърди за „Черно море“ началникът на звеното д-р Мая Рашева. Разследващите нито отрекоха, нито потвърдиха дали това е стрелецът. Близки до разследването обаче твърдят, че простреляният мъж е именно той. Явно, след като е отмъстил на жена си за изневярата, е решил да сложи край на живота си с един изстрел в главата. Той е откаран в шоковата зала все още жив, но в тежко състояние. Лекарите не дават много шансове за живота му. Семейството има едно дете.
Екшънът се разигра вчера, посред бял ден, на паркинга до бл. 41 на бул. „Владислав“. Ревнивецът следил известно време съпругата си и мъжа, който бил с нея. Явно обаче им изгубил дирите, но по-късно ги видял в реното на мъжа, паркирано пред блока. Според очевидци той почукал с пистолета си по прозореца на шофьора, задал твърде нецензурен въпрос и без да дочака отговор, започнал да стреля в него. Жена му се развикала и хукнала да бяга, но била застигната от серия куршуми на излизане от колата, до самата врата. Свидетели на кървавата баня споделиха, че след разстрела мъжът се усмихнал и си тръгнал спокойно от мястото.
Сигнал за стрелбата е подаден на тел. 112 точно в 14,40 часа. Екип на „Бърза помощ” само констатирал смъртта на двойката. Според първоначалния оглед стрелецът изпразнил цял пълнител в двете тела. Те са откарани за аутопсия в Съдебна медицина. С толкова много огнестрелни рани обаче нито един от двамата не е имал шанс да оцелее, коментираха медиците.
Единствената информация по случая, която даде полицията, е, че има двойно убийство.

ЛИЛЯНА ТРЪНКОВА

Коментари

Новини Варна