IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Пътна обстановка
16:20 | 23 февруари 2021
Обновен: 15:04 | 25 април 2024

Внимание! Опасна дупка пука гуми и криви джанти във Варна

Кратерът се намира на ъгъла на ул."Никола Козлев" и ул. "Ген.Георги Попов"

По материала работи: Слав Велев
Внимание! Опасна дупка пука гуми и криви джанти във Варна

Снимка: Moreto.net

Дълбока дупка зее вече с месеци на ъгъла на ул."Никола Козлев" и ул. "Ген.Георги Попов" във Варна и е причина много шофьори да пострадат, предаде репортер на Moreto.net.

Завивайки от "Попов" към "Козлев" е почти невъзможно да я избегнеш, а това е повод за много спукани гуми и изкривени джанти на автомобили, попаднали в клопката на малкия ров, споделят очевидци.

В днешния ден (за щастие) от близкия строеж са я запълнили с пясък и камъни, което е намалило дълбочината й, но това не е устойчиво, а даже не и нормално - Община Варна трябва да обърне внимание на проблема, споделят живущи в района.

Oпити за запълване с подръчни средства се случва постоянно, но съвсем скоро след поставянето им, изсипаните строителни отпадъци започват да хвърчат по пътното платно, а това е предпоставка и за други опасности. Малко след това дупката отново се оформя, дебнейки следващите си жертви, споделят още те.

Коментари

Ргггхбббб ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна