IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Пътна обстановка
13:20 | 21 юли 2023
Обновен: 18:35 | 29 април 2024

Двама загинаха при ПТП

Катастрофата е станала на пътя Плевен - Ловеч

По материала работи: Ставри Таргов
Двама загинаха при ПТП

Двама са загинали при тежка катастрофа на пътя Плевен - Ловеч, съобщи БНТ. Инцидентът е станал снощи около 22.00 часа в близост до отбивка за село Ралево, съобщи старши експерт Мариана Цветкова, говорител на Областната дирекция на МВР в Плевен.

При огледа на местопроизшествието е установено, че 30-годишният водач на "Мерцедес", който е неправоспособен, е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал с предната лява част движещ се от Плевен към Ловеч мотоциклет.

След удара автомобилът е напуснал пътното платно, вляво по посоката си на движение, и се е блъснал в крайпътно дърво. На място е загинал 44-годишният мотоциклетист.

Пострадал е пътник в автомобила на 28 години. Той е транспортиран в Iпешна помощ - Плевен, където е диагностициран с гръдни и черепни травми, с опасност за живота. Тази сутрин мъжът е починал.

Шофьорът на автомобила е с охлузни рани, без опасност за живота. Той е задържан за срок до 24 часа. Взети са кръвни проби за химическо изследване.
За тежкия пътен инцидент е уведомен дежурен прокурор при Окръжна прокуратура в Плевен.

Образувано е досъдебно производство, посочи още Цветкова.

Коментари

Новини Варна