IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Пътна обстановка
13:00 | 23 януари 2024
Обновен: 10:40 | 27 април 2024

Меле с 3 коли край Шумен завърши с четирима души в болницата

Ударен е и полицейски автомобил

По материала работи: Ставри Таргов
Меле с 3 коли край Шумен завърши с четирима души в болницата

Катастрофа с три автомобила край Шумен, между които и полицейски, завърши с четирима души откарани в болницата.

Инцидентът станал след 09:40 часа на изхода на Шумен в района на 5-ти километър, съобщиха от ОДМВР Шумен.

Водач на лек автомобил "Фолксваген" с русенска регистрация се движел от 7-ми километър в посока към Варна. На главния път водач на лек автомобил "Сузуки Вагон" пък, предприел маневра завой наляво в посока към Шумен и ударил движещия се по път с предимство водач на фолксвагена.

След удара бил блъснат спрелият на стоп на изхода на Шумен лек автомобил "Тойота" с шуменска регистрация. В него са пътували директорът на ОДМВР - Шумен ст. комисар Георги Гендов, заместник - директорът комисар Пламен Тодоров и комисар Веселин Захариев. Няма пострадали.

Три екипа на спешна помощ се отзовали на мястото. В шуменската болница са откарани четирима души - трима от Сузуки-то и пътник от фолксвагена.

До пристигане на медиците ръководството на областната дирекция е оказало психологическа подкрепа на пострадалите, съобщават от полицейския пресцентър. Водачите на трите автомобила са правоспособни. Тествани са за алкохол и наркотици, пробите им са отрицателни.

От шуменската полиция по-късно съобщиха, че откараните в болница нямат телесни повреди. Произшествието е с материални щети, съобщи "Труд".

Коментари

Новини Варна