IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Пътна обстановка
10:20 | 7 април 2024
Обновен: 05:45 | 30 април 2024

Внимание шофьори: Променят движението по част от АМ „Тракия“

Новата организацията влиза от понеделник и ще важи почти до края на април

По материала работи: Слав Велев
Внимание шофьори: Променят движението по част от АМ „Тракия“

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Променя се организацията на движение в посока София при 350-и км на автомагистрала „Тракия“ от 8 до 22 април заради ремонт на фуги на две мостови съоръжения при река Айтоска и над жп прелез. Това съобщиха от пресцентъра на Агенцията „Пътна инфраструктура” (АПИ).

Ще бъде затворен участък от около 600 метра. Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за Бургас, а скоростта в участъка ще е до 50 км/ч, уточниха от АПИ.

Ремонтните дейности на фугите на мостовите съоръжения са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът ще е много по-интензивен. През март бяха ремонтирани фугите на същите съоръжения в платното за Бургас.

От АПИ апелират шофьорите да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи.

От 19 март до 2 април бе променена организацията на движение в участък от автомагистрала „Тракия“ на територията на област Бургас заради ремонт на фуги на две мостови съоръжения.

Коментари

Новини Варна