IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Икономика
09:36 | 18 май 2014
Обновен: 03:04 | 25 април 2024

Обсъждат Южен поток в Провадия

Обсъждат Южен поток в Провадия

По материала работи: manager
Обсъждат Южен поток в Провадия

Публична среща-разговор по повод предстоящото изграждане на газопровода „Южен поток” ще се проведе в Провадия, информират от областна администрация Варна. Дискусията е организирана от губренатора на морския град Иван Великов във връзка с високия обществен интерес към проекта. В нея ще вземат участие граждани, представители на граждански и бизнес организации и органи на местната власт. Срещата ще се проведе на 19 май 2014 г., понеделник, от 17:30 часа в сградата на читалището в Провадия. В срещата ще се включат изпълнителните директори на „Южен поток“ България“ АД г-н Игор Елкин и г-н Владимир Инков, както и кметове и председатели на Общински съвети на населени места от Варненска област, през които преминава газопровода.

Именно компресорната станция в Провадия ще има водеща роля за оттласкването газа, който пристига от Русия и разпределянето му по сухопътната част от трасето.

Черно море 

Коментари

Новини Варна