Хотелиери и ресторантьори ще разберат новите тенденции при храните и напитките за новия туристически сезон. Това ще се случи по време на единадесетото поред издание на “Храни и напитки за туризма&Съпътстваща индустрия – Лято 2014”.
Форумът се провежда на 15 април в курорта Златни пясъци и ще представи на вниманието на бранша най-новото в областта на кулинарията.
75 производители и търговци на храни и напитки от всички направления в бранша ще вземат участие в събитието. За първи път то се организира и за румънското Черноморие.
Там българските фирми ще имат възможност да представят себе си и своите продукти на един нов пазар с голям потенциал и да установят контакти с румънски контрагенти и представители на туристическия бранш, твърдят организаторите на форума. За Румъния той ще се проведе на 24 април.
Хотелиери учат кое е новото при храните
Хотелиери учат кое е новото при храните
01.04.2014 | 12:12 ч. Обновена: 23.06.2025 | 12:25 ч.
0

Хотелиери учат кое е новото при храните
Новини
-
Обвиха заместника на Кирил Петков в парламента
-
Хванаха за ден 44-ма шофьори с алкохол или наркотици
-
Гласуваха парите за по-високите заплати в "Градски транспорт"-Варна
-
До дни стартира ремонт на ул. "Поп Димитър" във Варна
-
Ударената шофьорка на автобус във Варна е със спукано тъпанче
-
Отново свличане край Варна
Икономика
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата
Коментари