Хотелиери учат кое е новото при храните

Хотелиери учат кое е новото при храните

Хотелиери учат кое е новото при храните

Хотелиери учат кое е новото при храните

Хотелиери и ресторантьори ще разберат новите тенденции при храните и напитките за новия туристически сезон. Това ще се случи по време на единадесетото поред издание на “Храни и напитки за туризма&Съпътстваща индустрия – Лято 2014”.
Форумът се провежда на 15 април в курорта Златни пясъци и ще представи на вниманието на бранша най-новото в областта на кулинарията.
75 производители и търговци на храни и напитки от всички направления в бранша ще вземат участие в събитието. За първи път то се организира и за румънското Черноморие.
Там българските фирми ще имат възможност да представят себе си и своите продукти на един нов пазар с голям потенциал и да установят контакти с румънски контрагенти и представители на туристическия бранш, твърдят организаторите на форума. За Румъния той ще се проведе на 24 април.

Коментари

Икономика
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата