IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Икономика
12:22 | 26 март 2014
Обновен: 23:26 | 28 март 2024

Областният информационен център обучава общински експерти

Областният информационен център обучава общински експерти

По материала работи: Златина Добрева
Областният информационен център обучава общински експерти

Областният информационен център – Варна, организира семинар-обучение за електронно кандидатстване и електронно отчитане на проекти с европейско финансиране през новия програмен период. За участие са поканени представители на екипи по управление на европейски проекти от всички общини на територията на Варненска област. Лектор на събитието ще бъде експерт от дирекция „Информационни системи за управление на средствата от ЕС“ към Администрацията на Министерския съвет.
По време на семинара ще бъдат демонстрирани новите възможности на Информационната система за управление и наблюдение на структурните инструменти на ЕС в България (ИСУН) за електронно кандидатстване и електронно отчитане на проекти по оперативните програми през новия програмен период 2014 - 2020 г. Сред темите са подаване на проекти, изготвяне на технически доклад, финансов отчет и искане за плащане в онлайн режим. Събитието е с практическа насоченост и е продиктувано от предстоящото преминаване към изцяло електронно кандидатстване и отчитане на проекти по оперативните програми през програмния период 2014 - 2020 г.
Семинарът ще се проведе утре от 9,30 часа в Областния информационен център - Варна (площад „Св. Св. Кирил и Методий“ №2 (Козирката).

Коментари

Новини Варна