IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Икономика
06:22 | 25 юни 2014
Обновен: 04:54 | 28 март 2024

НАП продава „Лада“ без двигател

НАП продава „Лада“ без двигател

По материала работи: Златина Добрева
НАП продава „Лада“ без двигател

Данъчните във Варна са се заели със задачата да продадат лек автомобил „Лада“, но без двигател. Това установи проверка на „Черно море“ в сектор „Продажби“ в сайта на Националната агенция за приходите (НАП).
Освен че няма двигател, руското возило е в лошо състояние. Може би и затова началната му цена е точно 211 лв. и 5 ст. Всеки, който иска да участва в търга пък, ще трябва да внесе депозит от 42 лв. и 21 ст. Наддаването за ладата ще се състои на 14 юли тази година.
Данъчните отново успяват да развеселят своите клиенти с обявата, че продават близо 5000 парти свирки. Помагалата за едно добро изкарване на купон обаче вървят в комплект със 105 тротинетки, 1200 чаши, 15 кофи, 3 броя смесители без дюзи, 2 ПВЦ диспенсъри. Грешката на изброените е, че нямат документи за съответствие със законодателството на ЕС. Търгът за вещите ще се проведе отново на 14 юли, а началната цена на стоките е 4646 лева.
Варненските данъчни са обявили за продажба и метални отпадъци с приблизително тегло от 10 тона. Началната цена на стоката е 1697 лева.
С наближаването на отпускарския сезон пък от НАП са пуснали в продажба туристическо авторемарке с кафяв цвят. То обаче няма регистрация и се намира в Добрич. Ремаркето е с начална цена от 194 лева.
Деян Михайлов

Коментари

Новини Варна