IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Икономика
06:06 | 1 август 2014
Обновен: 23:37 | 12 април 2024

Данъчните продават компютри и телефони за 70 лв.

Данъчните продават компютри и телефони за 70 лв.

По материала работи: Златина Добрева
Данъчните продават компютри и телефони за 70 лв.

Компютърна техника и мобилни телефони за малко над 70 лева продават данъчните във Варна. Обявата може да се види в сайта на Националната агенция за приходите (НАП).
Става дума за компютърен монитор, автомобилен CD плеър, запалка за лек автомобил, както и четири мобилни телефона.
От НАП ще проведат таен търг за продажбата на вещите. Търгът ще се състои на 27 август тази година. Началната цена е 77 лева, а депозитът за участие 15 лева. Стоките се намират в склад на НАП в морската столица и могат да бъдат огледани в дните между 18 и 22 август.
Минимум 74 лева ще трябва да брои всеки желаещ да се сдобие с компютърен монитор, уеб камера, мишка, микрофон и два мобилни телефона. Търгът за изброените ще се проведе отново на 27 август. Депозитът за участие е 14 лева.
Данъчните от морската столица продължават с практиката за продажба на автомобили. На 27 август ще се проведе търг за продажбата на „Опел Вектра“. Началната цена на возилото е 636 лева, а депозитът за участие в наддаването 127 лева. Опелът е с добричка регистрация, но няма свидетелство за регистрация. Задното му стъкло е счупено, а гумите изпуснати, уточняват данъчните.
Едва за 250 лева начална цена пък се продава автомобил „Форд Ескорт“. Фордът е тъмно сив, комби, и се движи на бензин. Търгът за продажбата му ще се проведе отново на 27 август.
Деян Балевски

Коментари

Новини Варна