IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Икономика
16:23 | 18 септември 2020
Обновен: 11:56 | 28 март 2024

MAXI PET навлиза в България и отваря скоро своя първи магазин във Варна

По материала работи: Ставри Таргов
MAXI PET навлиза в България и отваря скоро своя първи магазин във Варна

MAXI PET отваря съвсем скоро своя първи магазин във Варна и планира да отвори още магазини в цяла България

 

Дори изключително трудните месеци за глобалната икономика не са препятствие за най-силните и стабилни компании на пазара.

 

Като такава, MAXI PET, международната верига за храна и аксесоари за домашни любимци, наскоро успешно пусна своя онлайн магазин www.maxi-pet.bg и предстои да отвори своя първи физически магазин в България. Голямото откриване на MAXI PET в град Варна ще бъде само след няколко седмици.  

 

 

MAXI PET е компания с дългогодишен опит и лидер на пазара в региона, която осигурява всичко необходимо на домашните любимци и техните собственици, за да бъдат щастливи вече 20 години.

 

Обичаният бранд има популярни онлайн магазини и повече от 120 физически магазини в Югоизточна Европа, обслужвайки милиони клиенти годишно. Компанията инвестира близо 1 млн. евро и наема голям екип от професионалисти за отварянето на своя първи магазин в България.

 

Магазинът MAXI PET приветства пазаруването съвместно с Вашия любимец! Доведете го с Вас и се насладете на пазаруването заедно

 

 

Това е само началото, тъй като MAXI PET работи активно по развитието и увеличаването на магазинната си мрежа в София и други големи градове в страната.

 

 

Съвременните магазини от типа супермаркет MAXI PET осигуряват удобно пазаруване, предлагайки най-богатия асортимент за всички видове домашни любимци и най-изгодните цени на пазара.

 

Ветеринарната аптека в магазин MAXI PET предлага ветеринарни продукти и специализирана диетична храна, както и експертни съвети от ветеринарни лекари на място

 

 

Във всеки магазин от веригата има също и ветеринарна аптека, специално за домашни любимци с медицински проблеми или специални хранителни нужди.

 

Ветеринарните лекари са на разположение на всички клиенти със съвети за хранене и насоки за най-добри грижи за любимците!

 

 

MAXI PET е компания, която активно участва в социално отговорни дейности и е посланник на отговорното отглеждане на домашни любимци.

 

Организацията си сътрудничи с местни дружества и приюти и помага на НПО организации, като работи заедно с тях за по хуманно отношение към животните. 

 

В магазините MAXI PET не се продават кучета или котки, но компанията активно подкрепя осиновяването на такива, за да имат уютен дом и любящо семейство.

 

 

"Изключително сме щастливи, че сме тук в България и сме развълнувани от грижите и привързаността, които виждаме у българите към техните домашни любимци!

 

Нашата мисия е да внесем радост в живота на четириногите и техните собственици. Ще положим всички усилия да надминем техните очаквания и в новия ни магазин във Варна.

 

Съвсем скоро ще поканим всички собственици и домашни любимци от Варна и региона да ни посетят във Варна Ритейл Парк на бул. „Република“ 55.

 

Нашите консултанти на място и ветеринарни лекари ви очакват, а специално за всички сме подсигурили и голям паркинг за по-голямо удобство“, каза Галина Спасова, мениджър корпоративни комуникации.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна