IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Икономика
18:16 | 1 септември 2015
Обновен: 00:33 | 23 юли 2024

Улрих Хеппе е новият шеф на морските летища

Той е юрист с повече от 14 г. опит в авиационната и финансовата сфера.

По материала работи: Борис Проданов
Улрих Хеппе е новият шеф на морските летища

Улрих Хеппе е новият главен изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД, оператор на летищата във Варна и Бургас. Той пое поста вчера. От същата дата досегашният главен изпълнителен директор на дружеството Алета фон Масенбах пое управлението на летището в Анталия, също част от групата на „Фрапорт“.


Улрих Хеппе е юрист с повече от 14 г. опит в авиационната и финансовата сфера. От 2010 г. той представлява „Фрапорт АГ“ и присъства като представител на акционера в срещите на Надзорния съвет на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД в България.


“Радвам се да поема управлението на двете български морски летища. Ще продължим да развиваме нашите „звездни“ летища (от английски twin star – звезда близнак), които вече блестят ярко със своите нови терминали, високи стандарти на обслужване и модерна техника. Ще се фокусирам върху предоставянето на отлични услуги и инфраструктура всеки ден, както и върху съвместната работа с всички представители на авиационната и туристическата сфера, за да привлечем заедно допълнителен трафик към летище Бургас и летище Варна”, заяви Хеппе.

 

Коментари

Новини Варна