IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Икономика
17:03 | 17 май 2016
Обновен: 04:27 | 27 юли 2024

“Кондор” започва нискобюджетни полети до Варна

Нова връзка от Мюнхен за Черноморското крайбрежие

По материала работи: Борис Проданов
“Кондор” започва нискобюджетни полети до Варна

Чартърният превозвач “Кондор” отбелязва първия си полет от Мюнхен за Варна. От лятото на 2016 г., всяка неделя, от Мюнхен ще се изпълняват нискобюджетни полети към българския пристанищен град, който е нова дестинация за авиокомпанията. В 6,10 ч. Airbus A320 ще излита от баварската столица. 

 

“С Варна, като нова дестинация, вече можем да предложим на нашите пътници прекрасната туристическа дестинация България, на Черно море. В рамките на авиокомпанията “Томас Кук Груп”, наред със София и Бургас, тя е третата дестинация от летателната програма”, казва Тамо Гаузе, търговски директор “Континентална Европа” на “Кондор”.

 

“Варна, наричана по-рано Одесос, е разположена на Черноморското крайбрежие, в Източна България, и със своите 350 000 жители е третият по големина град в страната след София и Пловдив. С излаза си на Черно море, Варна предлага на търсещите спокойствие и отдих хора идилична алтернатива на най-посещавания курорт Златни пясъци, намиращ се северно от града”, презентират морската столица германците.

 

“Важно е да се отбележи, че както “Кондор”, така и авиокомпания “Томас Кук” са идеални за пътуващите от България за Бавария, Белгия и Обединеното кралство: от Варна за Мюнхен и Брюксел и от Бургас за Манчестър и Брюксел. С тази нова връзка повече туристи и търговски пътници ще пътуват с нас. България като пазар става все по-важна за нас и искаме да продължим с подобряването на тази тенденция!”, допълват от авиокомпанията.

 

Коментари

Новини Варна