IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Икономика
20:44 | 8 октомври 2016
Обновен: 02:48 | 19 май 2024

Пенсионерските карти за автобус ще се продават до 15 октомври

Разкрити са шест нови обекта във Варна за настоящата кампания

По материала работи: Борис Проданов
Пенсионерските карти за автобус ще се продават до 15 октомври

До 15 октомври ще се продават абонаментни карти за граждани на 65 и повече години, съобщиха от Градски транспорт - Варна, след като стартът на кампанията по продажба отново предизвика опашки от чакащи пред гишетата пенсионери.

 

Разкрити са шест нови обекта за настоящата кампания. Новите пунктове са до Централна поща - зад автобусната спирка, в Изчислителния център - гише № 22, на ЖП Гарата - зад автобусната спирка, на Автогарата - в салона, на обръщача на „Почивка" и кв. "Виница" - в Клуб на пенсионера. 

 

Право на карта на преференциални цени имат всички граждани на възраст 65 и повече години с постоянен адрес на територията на община Варна. Право на карта имат и всички чужди граждани на възраст 65 и повече години, които имат постоянна адресна регистрация на територията на общината. Гражданите на 65 и 66 години имат право на карта само за една линия. Тези на 67 и повече години имат право на карта за две линии.

 

Още по темата: Разкриват шест нови пункта за продажба на карти за градския транспорт

Коментари

Новини Варна