IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Икономика
10:21 | 6 декември 2016
Обновен: 10:12 | 25 април 2024

Хотел-галерия „Графит“ посреща новата 2017 г. с парти в холивудски стил

Само в „Графит“ можеш да опиташ кулинарни чудеса, вдъхновени от популярни филмови заглавия

По материала работи: manager
Хотел-галерия „Графит“ посреща новата 2017 г. с парти в холивудски стил

Не е необходимо да пропътуваш 12 000 километра, за да станеш част от холивудските звезди в новогодишната нощ. Холивуд на 31 декември се пренася във Варна. Като истинска филмова звезда ще те посрещнат в хотел-галерия „Графит“, където ще изживееш една бляскава вечер и ще се потопиш в емоцията на най-желаното светско събитие в киното, защото си поканен на новогодишна нощ на Оскарите.

 

Отговорната и предизвикателна задача да води бляскавата церемония по посрещането на новата 2017 г. в приказната бална зала на „Графит“ е отредена на Стефан Щерев.

 

 

Квартет Destiny ще се погрижат градусите в залата да се повишат на максимум и всеки да се наслади на музиката от любимите си филмови ленти.

 

 

Очакват те и неустоими кулинарни изкушения. Ястията са подготвени специално за вечерта и също са на филмова тематика, а за детайлите в монтажа на отделните епизоди от празничното 5-степенно меню ще се погрижат шеф Пламен Стамов и неговият екип от ресторант Red Canape.

 

Само в „Графит“ можеш да опиташ кулинарни чудеса,  вдъхновени от популярни филмови заглавия. Богатото разнообразие от великолепни специалитети е гарантирано, защото в „Графит“ знаят как се посрещат звезди.

 

Вечерта ще ти предложи предястията „Влюбеният Шекспир“ и „Американски пай“. За основно ще сервират блюдото „Вълкът от „Уолстрийт“, финалът ще е в стил „Гладиатор“ и „Матрицата“, а черешката на тортата ще е „Мулен руж“.

 

Ако предпочиташ вегетарианско или веганско меню, можеш да избираш между „Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена“ или „Аватар“.

 

„Таласъми ООД“ е кулинарното предложение за децата.

 

Дали пък на бляскавата церемония с Оскарите няма да срещнеш и истинска холивудска звезда?! В „Графит“ вече са посрещали известни знаменитости, така че всичко е възможно.

 

Посрещни 2017 в Графит. Бъди звезда! Очаквай моменти, които скоро няма да забравиш и за които дълго ще разказваш.

 

 

Предстои ти изискана галавечер, която ще ти предложи забавления, звездни моменти и неустоими удоволствия за вкуса и сетивата. Ако си страстен киноман и обичаш хубавите филми, в новогодишната нощ ще имаш главна роля в твоя собствен празничен сценарий. За реализацията му ще ти помогнат професионалистите от хотел-галерия „Графит“. Те вече имат няколко статуетки от Оскарите в туризма World Travel Awards, а в новогодишната вечер твоето добро настроение ще ти осигури номинацията на екипа за Парти на годината.

 

Режисирай своя новогодишен сценарий за празничната нощ в копродукция със семейството, приятелите, близките, децата. Предложенията включват новогодишен пакет, една или две луксозни нощувки и следновогодишен мегабрънч, който е перфектният начин да посрещнеш първия ден от новата 2017 година и празника Васильовден.

Коментари

Новини Варна