IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Икономика
12:21 | 14 март 2016
Обновен: 08:40 | 21 април 2024

25 години обучение на най-високо ниво

По случай своята годишнина Фарос ще възнагради 250 деца

По материала работи: Златина Добрева
25 години обучение на най-високо ниво

Вашето дете се справя отлично в училище! Фарос цени отличните ученици и по случай своята 25-та годишнина ще възнагради 250 деца от държавните училища с пълна стипендия за целогодишно обучение по английски език и 750 комплекта учебници. Всички останали участници в конкурса ще могат да се възползват от 10% отстъпка от курсовете на Фарос.

 

Желаещите да спечелят награди ще имат възможност да се явят на нашия Национален конкурс, включващ въпроси от учебния материал за деца от 1-ви до 3-ти клас. Правила за участие ще намерите на нашия сайт: www.pharos.bg.


Ние от училища Фарос – първата верига за чужди езици на българския пазар, основана преди повече от 25 години, се гордеем с високите стандарти, които предлагаме на нашите курсисти. Добре развитата клонова мрежа в цялата страна дава възможност на нашите клиенти  за лесен достъп до езиковите ни центрове.


Гаранция за нашите успехи са високият процент успеваемост на международните изпити на Cambridge, сред които: FCE, CAE, CPE; приятелствата с бившите ни курсисти и техните лични успехи в международен контекст, с които ние също се гордеем.


Фактът, че сме вътрешен изпитен център на Кеймбридж ни дава правото да кажем, че предлагаме завършен цикъл на обучение по английски език, започвайки от най‑малките, или от първо ниво (А1) и завършвайки с най‑високото ниво (С2) според европейската езикова рамка.

Коментари

Новини Варна