IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Избори'15
14:59 | 29 октомври 2015
Обновен: 13:51 | 11 юни 2024

Неделчо Михайлов: Дал съм ясно послание накъде ще водя район “Вл. Варненчик”

Вярвам, че хората ще оценят на балотажа, че за мен работата като кмет на района е кауза, добави той

По материала работи: Борис Проданов
Неделчо Михайлов: Дал съм ясно послание накъде ще водя район “Вл. Варненчик”

Кандидатът на ПП “Движение Нашият град” за втори кметски мандат в район “Владислав Варненчик” Неделчо Михайлов твърдо вярва в успеха си на балотажа в неделя.

 

“Дал съм ясно послание накъде ще водя района. Вярвам в победата, защото вярвам в себе си. Животът ми не зависи от това дали съм кмет на район “Владислав Варненчик”. Това не е място, където си получавам заплатката. Това за мен е кауза! Вярвам в здравия разум на хората, които са показали, че мислят с главите си и могат да решат кой е добрият стопанин на района”, коментира Неделчо Михайлов.

 

Той е доволен, че се е спазил джентълменския тон в предизборната кампания.

 

“Нямам щаб, имидж мейкъри, пиари, нито говорители. От моя страна не се чу и няма да се чуе лоша дума за опонента”, категоричен е районният кмет.

 

За него особено важна е работата на администрацията.

 

“Основната част от нещата, които вършим в района, ги координираме документно с голяма община. А и аз съм най-лесно намираемият кмет във Варна”, добави Неделчо Михайлов.

 

“Има 2 неща – принципи и интереси. Аз съм човек на половин век в разцвета на силите си, здрав и смятам да държа на принципите си. А те сочат, че дори да загубя или да спечеля, трябва да го направя с гордо вдигната глава и да гледам хората в очите. За мен това са по-важни неща, отколкото победа с всички средства. Ако не съм победил на І тур е най-вероятно, защото не съм стигнал до всички хора”, категоричен е Неделчо Михайлов.

 

“Вярвам, че хората, които мислят с главите си, а не по партийно поръчение, ще предпочетат мен. Защото просто така трябва. Ако аз съм кмет, ще има строеж на църква, ще завършим и площадките за домашни любимци, площадките пред блокове 406-ти и 50-ти без намесата на общината, защото това е мой личен ангажимент. Ще има и футболен отбор, и реконструкция на стадиона. Това са все неща, които не се финансират от общината и зависят от районния кмет, ако е деен”, завърши Неделчо Михайлов, за който в неделя се гласува с №26 в бюлетината.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Платена публикация.

Коментари

Новини Варна