IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Политика
11:27 | 6 януари 2015
Обновен: 13:35 | 17 април 2024

И Рада Коджабашева напусна Бареков

Направила го на 15 декември, официално го обяви във "Фейсбук"

По материала работи: Златина Добрева
И Рада Коджабашева напусна Бареков

Заместник-председателят на „България без цензура” Рада Коджабашева напусна партията на Николай Бареков. Тя е направила това още на 15 декември, но официално го обяви на страницата си във Facebook вчера.
"На 15.12.2014 година връчих на г-н Бареков заявлението си за напускане на ПП ББЦ и искам да ви информирам за това. (От уважение към Коледните и Новогодишни празници изчаках до днес.)", пише тя в посланието си.
Коджабашева пожелава на всички, които се занимават с политика и управление на хора да овладеят поне три неща – да са точни на срещите, да изпълняват обещанията си и да уважават партньорите си.
"Ще продължа да защитавам моите политически идеи, в които вярвам, че ще променят разговора в България от “Хип – хопът ми е по-добър от хип – хопа ти” към задълбочени консултации и реални действия за възстановяване самочувствието и мощта на Българската държава и народ.
Бъдете здрави и щастливи, и Бог да пази България и българския народ!", завършва тя.
Това е поредното отлюспване от ББЦ, след като през декември четирима депутати от партията на Бареков го напуснаха. Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров подадоха оставки като членове на партията и от всички заемани от тях длъжности в нея с обвинение, че лидерът им водил лични битки, пише dnes.bg. Отделно дясната ръка на Бареков - Росен Петров си тръгна под предлог, че бил уморен.
Самият Николай Бареков подаде оставка като председател на председателския съвет на Коалиция от партии "България без цензура", която се яви на парламентарните избори и излъчи парламентарната група "Български демократичен център".
Това стана дни след като ББЦ се събра и определи за свой говорител Любен Дилов-син с мотива, че Бареков говори от името на парламентарната група, без да е упълномощен.

Коментари

Новини Варна