IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Политика
11:38 | 19 януари 2015
Обновен: 21:26 | 23 април 2024

БСП вижда "светлинка в тунела" за варненското пристанище

Няма нагласи за предсрочни избори, твърди Ангел Найденов.

По материала работи: Деян Михайлов
БСП вижда "светлинка в тунела" за варненското пристанище

В момента има "светлинка в тунела" за реализирането на проекта за варненското пристанище. Това каза днес в града ни местният депутат от БСП Ангел Найденов. Той е задал въпрос на транспортния министър Ивайло Московски за развитието на проекта за порта.

В близките седмици трябва да се действа активно, да се намерят средства от бюджета или ЕС, за да стартират нужните процедури и проектът да се разработи от 6 до 9 месеца. Иначе 2015 година отново ще бъде загубена за интермодалния терминал, предупреди Найденов. Той допълни, че предпочита държавата да има определящ дял в терминала, а не да се отдава на концесия.

Не виждам нагласи за предсрочни парламентарни избори през тази година, каза Ангел Найденов.Според него членовете в коалицията нямат чак такива големи противоречия по между си.

Защо ремонтът на Двореца на културата и спорта глътна още 5 милиона лева. Настояваме за публичен отчет, призова на свой ред председателят на Градския съвет на БСП Борислав Гуцанов.

Деян Михайлов

Коментари

Новини Варна