IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Политика
16:35 | 16 март 2015
Обновен: 10:21 | 15 април 2024

Данаил Папазов: Нямам амбиции към кметския пост, засега

Не съм член на нито една партия, казва бившият министър в кабинета Орешарски

По материала работи: Деян Михайлов
Данаил Папазов: Нямам амбиции към кметския пост, засега

“Не съм заявявал намерение за кандидатиране досега, още по-малко като кандидат на някоя партия. Не съм член на такава.” Това заяви бившият министър на транспорта и дългогодишен шеф на пристанище Варна кап. Данаил Папазов в писмо до редакцията на в. “Черно море” по повод информацията, че името му се спряга като един от претендентите за кметския пост във Варна, подкрепен от БСП.


Папазов се разграничава от Столетницата, но все пак не отрича свое евентуално бъдещо участие в политическия живот на града.

 

“Не съм член на нито една политическа сила. Ако взема решение да се включа в надпреварата за кметския пост във Варна това със сигурност няма да бъде от името, на която и да е политическа сила”, категоричен е Папазов. “Развивал съм, до този момент кариерата си единствено на база на професионалните си умения и качества и не смятам да се променям в това отношение”, заключва бившият шеф на пристанището.

 

Коментари

Новини Варна