IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Политика
14:23 | 30 януари 2014
Обновен: 15:25 | 14 май 2024

Информират изборната комисия за липсаващ местен депутат

Информират изборната комисия за липсаващ местен депутат

По материала работи: Златина Добрева
Информират изборната комисия за липсаващ местен депутат

Общинската избирателна комисия (ОИК) трябва да бъде информирана за трайната липса на един от общинските съветници във Варна. Това коментира председателят на комисията, занимаваща се с въпросите, свързани с работата на местния парламент в морския град Аврам Тодоров. Става въпрос за общинския съветник от групата на „Промяна за Варна“ Петър Тодоров. „Той не е присъствал на сесии на местния парламент вече повече от 6 месеца и съобразно закона трябва да бъде освободен“, уточни шефът на структурната комисия.
„Петър Тодоров има сериозни здравословни проблеми и е възпрепятстван да присъства на заседанията на Общинския съвет“, коментира съпартиецът на липсващия народен избраник д-р Ивайло Бояджиев. „Ако Тодоров напусне съвета, на негово място ще влезе следващият човек в листата на „Промяна за Варна“ - Антон Апостолов“, добави той. Проверка на „Черно море“ показа, че новият местен избраник, който ще влезе на мястото на Петър Тодоров, е обласният координатор на ВМРО-НИЕ.
Слав Любомиров

Коментари

Новини Варна