IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Политика
12:12 | 10 януари 2014
Обновен: 18:31 | 26 юли 2024

162-ма влезли в ГЕРБ за три месеца във Варна

162-ма влезли в ГЕРБ за три месеца във Варна

По материала работи: Златина Добрева
162-ма влезли в ГЕРБ за три месеца във Варна

162-ма души са станали членове на ГЕРБ – Варна, за последните 3 месеца на 2013 г. Това съобщиха за „Черно море“ от пресцентъра на партията. Напусналите за този период са четирима.
Вестникът ни се свърза за коментар с партията на Бойко Борисов заради публикация на в. „Преса“. В нея се цитират думи от напусналия ГЕРБ депутат Георги Марков. Той твърди, че още трима души ще напуснат парламентарната група и партията и ще станат независими народни представители. По този начин, според Георги Марков, ще се осигури нужния кворум на БСП и ДПС в Народното събрание.
Анализите ни показват, че в партията текат оздравителни процеси. Това е мнение и на централата в София. Има хора, които не са доволни, че не са управляващи и е нормално да потърсят друго поприще за себе си, казаха още от пресцентъра на дясната партия във Варна.
Цитираните цифри за града ни обаче показват, че поне засега разцепление в ГЕРБ край морето не се забелязва. Ние дори сме на плюс и няма от какво да се оплакваме, тъй като членската маса се увеличава, потвърдиха за „Черно море“ хора от партията.
Деян Михайлов

Коментари

Новини Варна