IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Политика
13:55 | 30 август 2014
Обновен: 06:28 | 25 април 2024

Бареков повежда листата на „България без цензура“ във Варна

Бареков повежда листата на „България без цензура“ във Варна

По материала работи: Златина Добрева
Бареков повежда листата на „България без цензура“ във Варна

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков ще бъде лидер на варненската листа на партията за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври. Това беше обявено днес на пресконференция по време на втория национален конгрес на партията, който се проведе във Варна.
В последния ден на август ще се събере местната партийна структура, която ще допише цялата листа.
"Аз съм казал, че това, което са дали областните организации няма да се пипа от ръководството. Тук бях издигнат аз, като водач, това беше ясно отдавна. Хора от Варна ще бъдат в листите от второ място нататък... тя ще е двойна листа, така че много хора ще бъдат тук", каза Николай Бареков.
Водени са разговори със Земеделския съюз за коалиционно споразумение. От партията обявиха на втория си национален конгрес, който се провежда във Варна и каква политика ще бъде водена при бъдещо участие в управлението на страната.
Христо Бозов, който беше кандидат за кмет на града при последните местни избори, ще води листата за град Шумен, където има роднини.
Александър Йорданов

Коментари

Новини Варна