IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Политика
11:20 | 4 януари 2021
Обновен: 22:04 | 24 март 2024

Борисов: Обещал съм на варненци магистрала

Премиерът посети завод за бойлери в морската столица

По материала работи: Ставри Таргов
Борисов: Обещал съм на варненци магистрала

Влизаме в новата година с най-ниския дефицит и с най-ниския външен дълг в ЕС. Повече оптимизъм, ваксиниране и съм убеден, че ще излезем от пандемията.

Сега оздравелите са в пъти повече от заразените и се надявам скоро да се възвърне нормалният живот. Това съобщи във фейсбук профила си премиерът Бойко Борисов, който посети днес завод за бойлери в морската столица, придружаван от кмета Иван Портних.

Днес в страната ни пристигаха още 25 000 дози ваксини. До няколко дни ще дойде още една пратка и скоро ще започнем ваксинирането и на възрастните хора, и на учителите. Ваксинирането ще бъде безплатно и доброволно за всички български граждани.

От днес децата отново посещават ясли, детски градини, а учениците до четвърти клас се върнаха в клас. Това стана възможно, когато натискът на болниците намаля.

Всеки ден наблюдаваме ситуацията с разпространението на вируса.

Напредва изграждането на АМ „Хемус“. Обещал съм на варненци магистралата. Това е необратим проект, който се строи на максимални обороти, пише още премиерът.

Коментари

Новини Варна