IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Политика
13:30 | 4 май 2021
Обновен: 11:10 | 23 март 2024

Пуснаха движението по платното "Траката" - "Евксиноград"

Да се надяваме, че за следващия парламент ще асфалтират и другото, пише във фейсбук Свилен Крайчев

По материала работи: Ставри Таргов
Пуснаха движението по платното "Траката" - "Евксиноград"

"Така като гледам, май само ние, варненци, изкярихме от политическата излагация, пардон, ситуация в момента. На нас ще ни построят остров! Вече Варна, ще ни е Гърция... " Това пише във фейсбук бившият зам.кмет на Варна Свилен Крайчев.

"Еми, ние си нямаме Витоша да се катерим по баирите. За това си имаме лодки, да си джиткаме насам-натам, ама къде да караме? Запалиш извънбордовия няколкостотин коня мотор да нацепиш туй море, дето се е ширнало пред тебе и ако задремеш малко... буууух... в грузинския бряг... Така че, остров много ни трябва!

Има и друго. Асфалтираха ни за поред път едното платното от Варна до Евксиноград. Тук, явно презумпцията беше, новите депутати да не се тръскат по неравностите до любимия си курорт.

То пък, така стана, че с тези нови избори не се знае, кой от тях ще се вози по новия асфалт, но ние варненци, сме насреща, де... Да се надяваме, че за следващия парламент, ще асфалтират и другото платно... Да живеят изборите!", завършва своя пост Свилен Крайчев

Коментари

Свинетка ( преди 2 години )
Могат да затворят и моста за ремонт за месец два, така, да е по-интересно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна