IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Политика
13:20 | 20 март 2022
Обновен: 22:19 | 17 април 2024

Мотоклубовете във Варна: Не искаме война заради предоставянето на военна техника на Украйна

Обвиниха управляващите в неадекватни действия

По материала работи: Ставри Таргов
Мотоклубовете във Варна: Не искаме война заради предоставянето на военна техника на Украйна

Мото общността във Варна се обяви против въвличането на страната ни във войната между Украйна и Русия.

Представители на мотоклубовете от морската столица се събраха пред сградата на Община Варна, за да заявят публично своята позиция. Мотористите изразиха своето несъгласие с евентуално включване на страната ни в бойните действия в Украйна чрез предоставяне на военна техника.

"Всички сме на едно мнение, че не искаме да бъдем въвлечени във война с когото и да е. Искаме да бъдем неутрални! Това не означава да не помогнем - с помощи, храна, провизии", заяви Александър Петров от мото клуб "Акулите".

От мотоклуб "Диви деца" споделиха в социалните мрежи своята позиция, като подчертаха, че тя е лишена от всякаква партийна пропаганда и адресирана "На вниманието на управляващите в страната!"

В нея се посочва: "Господа, От името на активната и будна мотообщност и от името на всички наши близки и приятели заявяваме, че сме твърдо против въвличането на България във война. Виждаме реална опасност за това от вашите неадекватни действия, които ще ни вкарат в национална катастрофа.

От позицията на родители и граждани на тази държава ви заявяваме твърдо, повтаряме твърдо, че сме за пълен неутралитет на България в този конфликт. Но ако все пак държите да участвате във война, ние имаме готовност да водим такава срещу вас!!!", пише "Монитор".

Коментари

анонимен ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна