IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Политика
14:20 | 26 февруари 2023
Обновен: 01:54 | 19 април 2024

ГЕРБ/СДС - Варна регистрира в РИК кандидатите си за вота на 2 април

Над 1/3 в листата са млади хора – до 30 - 35 години, с висше образование и добра професионална реализация

По материала работи: Ставри Таргов
 ГЕРБ/СДС - Варна регистрира в РИК кандидатите си за вота на 2 април

 ГЕРБ/СДС - Варна регистрира днес в РИК листата  с кандидатите си за народни представители за предстоящия парламентарен вот на 2 април. Тя беше представена от областния лидер на ГЕРБ Иван Портних и от административния секретар на областната структура Павел Христов.

На регистрацията бяха водачът на листата Даниел Митов, зам.-председател на ПП ГЕРБ, вторият след него спортният министър в правителството на Борисов варненецът Красен Кралев, областният лидер на МГЕРБ – Варна Славена Точева - на трето място, Павел Христов – четвърти, на пето място – адв. Бранимир Балачев.

Присъстваха представителите на цялата листа, както и  общински, и районни ръководители, симпатизанти на ГЕРБ и СДС.

„До предсрочните парламентарни избори на 2 април се стигна въпреки усилията на ГЕРБ/СДС за съставяне на редовен кабинет в 48-то НС, който беше на експертно ниво и с ясна визия за излизане от кризите в страната.

За 2 години получихме посредници с комисионни, инфлация, миграция и изолация, спрени европроекти, саботиране на АМ”Хемус”, блокиране на част от бюджета на Варна за миналата година”, каза областният координатор и кмет на града Иван Портних.

Той припомни, че на последните парламентарни избори на 2 октомври ГЕРБ/СДС – Варна беше с най-добър резултат  от всички политически сили,  във всички избирателни райони и изпратихме 5 - ма депутати в НС. За още по-голям успех на предстоящия вот се залага на   същия отбор  с малки промени.

Във варненската листа на ГЕРБ/СДС , която този път е с 32 души, са представени почти всички общини в региона- Ветрино, Аксаково, Вълчи дол, Провадия, Суворово, Дългопол , Белослав , както и 5-те района на община Варна.

Участие имат коалиционните партньори от СДС и Гергьовден. Над 1/3 в листата са млади хора  – до 30 - 35 години, с висше образование и добра професионална реализация. Сред новите лица  има юристи, икономисти, инженери, детска учителка, мениджъри.

Коментари

Addevy ( преди 1 година )
Продажа грузовых шин и дисков APLUS по низким ценам с доставкой в Ваш регион. Выгодное партнерство https://chat.whatsapp.com/LkvatU9VSa54VYQfjidXqc
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна