IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Политика
09:20 | 21 май 2023
Обновен: 16:52 | 18 април 2024

Граждански поход за мир и неутралитет блокира днес възлови булеварди във Варна

Инициативата започва в 14 ч.

По материала работи: Ставри Таргов
Граждански поход за мир и неутралитет блокира днес възлови булеварди във Варна

"В неделя - 21.05.2023 г. във.Варна и още 39 града в страната и чужбина (сред които София, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора и др.) ще се проведе "Граждански поход за мир и неутралитет" под надслов "БЪЛГАРИЯ - ЗОНА НА МИРА!"

 Походът във Варна стартира със сборен пункт пред Общината в 14:00 ч. (до "Паметника на приморците загинали в Сръбско-българската война 1885 г."), след което ще премине по централните градски булеварди, като шествие с маршрут: бул."Мария Луиза" - бул."Вл. Варненчик" - Районен съд-Варна - ул."Отец Паисий" - бул."Сливница" - Община Варна ("Паметника на приморците загинали в Сръбско-българската война 1885 г.")

 Всички граждани, медии и заинтересовани лица са поканени да подкрепят каузата, да се включат в шествието и да се подпишат в подписката за свикване на Национален РЕФЕРЕНДУМ!

 Пунктовете за събиране на подписи във Варна заедно с информация за въпросите ще откриете на сайта:  https://narodna.me

 Организаторите изрично подчертават, че инициативата е изцяло гражданска и "Партийни символи и чужди знамена, освен БЪЛГАРСКОТО, няма да бъдат толерирани!!!"

Тъй като се очакват провокации от страна на партийно обвързани лица и организации, които преследват собствените си интереси, а не КАУЗАТА ЗА МИР И НЕУТРАЛИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ, призоваваме всички граждани, които видят нещо нередно (включително партийни символи и/или знамена различни от българското) да снимат провокаторите и да подават сигнали до органите на реда и организатора на събитието - Георги Великов", се казва в съобщение до ИА "Черно море".

Коментари

Жиката ( преди 10 месеца )
rate down comment 1 rate up comment 1
Българин ( преди 10 месеца )
Североатлантически Държави плячкосващи други държави, рекетьори, колониалисти, сеещи смърт по цялото земно кълбо, печатащи хартийки без покритие и задлъжнели не до небето, а до Марс.... Нашите подлизурковци и майкопродавци им се кланят и защитават с надеждата да им пуснат някоя троха от награбеното.Колко сте жалки само, но и това даже не можете да проумеете, че то мозък и човешко достойнство за това се иска.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 4
Иванов ( преди 10 месеца )
Опетков, на *** синът е слуга и продажник, защитник на колониалисти и грабители, докарали българския народ до просешка тояга. Да събираме капачки.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
опетков ( преди 10 месеца )
Майка ви мръ*сна червени московски слуги, фалшиви борци за мир. Ще отидете ли пред съветското консулство във Варна да протестирате срещу агресора?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 6 rate up comment 2
Новини Варна