IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Политика
14:20 | 15 август 2023
Обновен: 21:05 | 8 май 2024

Назначиха нов зам.-областен управител на Варна

Антоанета Петрова е със сериозен опит в администрацията

По материала работи: Ставри Таргов
Назначиха нов зам.-областен управител на Варна

Антоанета Петрова

В изпълнение на Заповед №КВ–317/27.07.2023 година на министър-председателя Николай Денков като заместник-областен управител на област Варна встъпи Антоанета Петрова. Тя бе представена на екипа на администрацията от областния управител доцент Андрияна Андреева.

Новият заместник областен управител е магистър по право, възпитаник на ВСУ “Черноризец Храбър“. Преминала е през различни форми на обучения и специализации в областта на маркетинговите проучвания, на комуникация и сътрудничество с хора от разнородни групи.

Като старши юрисконсулт в Район „Приморски“ на Община Варна /2008–2019 г./ и в резултат на активна дейност в различни комисии /Местна комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, Комисия за общинските жилища, Комисия по преместваемите обекти и др./ има натрупан сериозен административен капацитет.

Антоанета Петрова познава екипа и работата на областна администрация Варна, защото вече е заемала длъжността главен специалист в Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“ през 2022 година.

„Щастлива съм, че отново имам възможност да работя с екипа на Областна администрация“, каза при встъпването си новият заместник-областен управител.

Ще положа всички усилия да работя в екип и да си сътруднича с колегите при изпълнение на задачите и проблемите, които стоят за решаване от администрацията.

Надявам се с екипа на областта да установим активна комуникация и ефективно сътрудничество с Община Варна и да работим заедно за по-доброто бъдеще и просперитет на Варна и областта.“

Коментари

Новини Варна