IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Политика
10:19 | 1 август 2015
Обновен: 12:33 | 17 април 2024

Депутатите разпускат на плажа

Шефовете на комисии в Народното събрание, ще изберат плажовете край Варна. Социалистите се отправят към Бяло море

По материала работи: Златина Добрева
Депутатите разпускат на плажа

Последният пленарен звънец в петък даде официален старт на лятната ваканция на депутатите. От няколко седмици между скандалите по съдебната и пенсионната реформа избраници от опозицията и мнозинството направиха резервации в "Евксиноград" и Слънчев бряг.

 


Според запознати председателят на парламента Цецка Цачева, както и повечето шефове на комисии в Народното събрание, ще изберат изумрудения плаж на резиденцията край Варна. Планинските перли Априлци и Рибарица също се оказаха предпочитана дестинация за отмора сред парламентаристите. Кокетни вили и бунгала около язовирите ще приютят най-запалените въдичари. Част от депутатите пък ще поработят седмица в избирателните си райони, за да могат на 8 август да се включат в откриването на ловния сезон за пернати - пъдпъдък, гургулица, гривяк, горски бекас и обикновен бекасин.

 


А както е известно, много от българските политици са запалени авджии. Плановете на депутатите включват и гръцки воаяжи. Към Бяло море се отправят повечето социалисти, както и част от избраниците на Реформаторския блок, съобщава "Стандарт".

Коментари

Новини Варна