IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Политика
19:48 | 19 август 2015
Обновен: 21:34 | 25 април 2024

Набутаха Крисия в политиката, искат от нея да върне награда

Бивш депутат недоволен от успеха й "на окупирания от руските агресори Крим"

По материала работи: Борис Проданов
Набутаха Крисия в политиката, искат от нея да върне награда

Бившият депутат и шеф на парламента Александър Йорданов призова 11-годишната Крисия Тодорова да върне отличието, което спечели на певческия конкурс в Крим.


Припомняме, че талантливата разградчанка зае второто място в конкурса "Детска нова вълна 2015", който се проведе в международния детски център "Артек" в Ялта.


На профила си във Фейсбук политикът посочва, че „самото й участие на музикален фестивал организиран на територията на окупирания от руските агресори Крим, е позорно петно за България".


„Искрено вярвам, че когато порасне Крисия ще разбере това и ще върне наградата, която е пропита с кръвта на невинно загинали от руската агресия срещу Украйна, деца. Да пееш пред окупаторите е недостойно, антихуманно. КРИСИЯ, МИЛО ДЕТЕ, ВЪРНИ "НАГРАДАТА"!", пише още Йорданов.

 

Изказването му моментално предизвика вълна от коментари, които не спират и към момента.


"Г-н Йорданов,не въвличайте и децата в тази гнусна политика,детето е отишло с чисто сърце и душа и е показало своя талант пред други деца,макар и в Крим,не помрачавайте радостта и любовта му към изкуството. Децата ни най-малко имат вина за това което правят политици и държавници", пише Иванка Атанасова .


„Нямам думи!!! Няма ли със какво да се занимавате, та почнах те и това дете, което прави всичко за да докаже на света че все още има кадърни млади хора останали във тази СКАПАНА ДЪРЖАВИЦА!!! Върнете Вие парите и нервите на хората!!! СРАМ И ПОЗОР!!!", коментира Илиана Петкова.


КРОСС

Коментари

Новини Варна