IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Политика
10:43 | 23 август 2015
Обновен: 20:46 | 17 април 2024

Лечков пак с взор към кметския стол

Бареков и Яне вече го подкрепиха

По материала работи: Деян Михайлов
Лечков пак с взор към кметския стол

Йордан Лечков тръгва към кметските избори след един мандат пауза. Зад него вече застанаха местните структури на РЗС на Яне Янев и "България без цензура" на Николай Бареков. 

"По-важно е гражданите да ме подкрепят. Всяка една подкрепа е добре дошла, но всеки сам отговаря сам за своите действия", коментира Лечков пред Нова тв.

"Едни мажоритарни избори са събирателни. Това е математика. Предния път аз бях излъган и гражданите на Сливен бяха излъгани. Нямаше идеи, нямаше дебати, излязоха едни записи", припомни той и допълни, че в града отговорността ще носи той, а не Яне Янев или Николай Бареков.

Той се похвали, че и до момента се изпълняват проекти само от негово време.

"Питайте кмета на Бургас Димитър Николов, този на Стара Загора - идваха в Сливен да се учат на кметуване. По европрограми бяхме номер едно", похвали се бившият футболист.

Относно водените срещу него дела, бившият футболист заяви: "Никога не съм се оплаквал от съда. Винаги съм бил точен, явявал съм се в уречения час. За тези дела говоря за последен път. Сега прокурорът, който ми повдигна обвиненията, трябва да отговаря на въпроси, а не аз". 

Той е категоричен, че отговаря само за неговите думи и дела. И за предстоящите избори думата загуба не се вписвала в неговите амбиции.

 

Коментари

Новини Варна