IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Политика
15:10 | 24 септември 2015
Обновен: 05:08 | 3 май 2024

„Екогласност“ подкрепя кандидатурата на проф. Анелия Клисарова за кмет на Варна

Федерацията на потребителите също застава зад нейната кандидатура

По материала работи: manager
„Екогласност“ подкрепя кандидатурата на проф. Анелия Клисарова за кмет на Варна

Политически клуб „Екогласност“ подкрепя кандидатурата на проф. Анелия Клисарова за кмет на Варна. Това заяви на пресконференция председателят на партията Емил Георгиев. "Издигаме и заставаме зад кандидати, за които сме убедени, че са личности и за нас проф. Клисарова е доказана личност в национален мащаб и варненци трябва да се гордеете с нея" каза Георгиев пред журналисти.

 

Необходима е промяна на модела на управление. От всички кандидати за кмет на Варна за нас гарант за промяна е единствено проф. Клисарова, заяви Емил Георгиев. Той допълни, че Федерацията на потребителите, в която членува, също застава зад нейната кандидатура. Убедена съм, че с „Екогласност“ промяната ще се случи, заяви проф. Клисарова и добави: "За мен е изключително важно да обединяваме сили, за да  бъде Варна по-добра"

 

Проф. Клисарова заяви, че на 100% подкрепя изготвения от Екогласност меморандум за толерантна предизборна кампания, адресиран до всички кандидати за местна власт на предстоящите избори. 

 

Купуването и продаването на гласове е пристъпление!

 

Геновева Донкова

Коментари

Новини Варна