IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Политика
15:56 | 27 октомври 2015
Обновен: 10:40 | 25 април 2024

Чавдар Трифонов: Колегите могат да разчитат на подкрепа за всичко добро за града

Искам да благодаря на варненците, които на 25 октомври излязоха и гласуваха, каза още той

По материала работи: Борис Проданов
Чавдар Трифонов: Колегите могат да разчитат на подкрепа за всичко добро за града

Кандидатът за кмет на коалицията “Реформатори и патриоти” Чавдар Трифонов първи даде пресконференция във Варна след обявяването на резултатите от местните избори. Той остава подгласник на избрания за втори мандат кмет Иван Портних (ГЕРБ).


“Искам да благодаря на всички варненци, които на 25 октомври излязоха и гласуваха. Които подкрепиха и коалицията ни. Честито на новия стар кмет. И се надявам в работата си да приеме част от нещата като предложения, които се изговориха по време на кампанията. Голяма част от тях и ние ще дадем на него и екипа му с предложения да бъдат въведени. Продължавам да твърдя, че най-важното за Варна е икономиката, икономическият растеж, привличането на инвестиции. Неглижираните досега процеси от общината трябва да бъдат управлявани – като публичния транспорт и сметосъбиране. Ще работим твърдо против търговските мнозинства, мнозинствата по интереси в Общинския съвет, ще държа да се конструира ясно мнозинство. Колегите могат да разчитат на подкрепа от нас за всичко добро за Варна, както и на конструктивна критика и опозиция, което смятаме, че е в ущърб на града”, каза Чавдар Трифонов, който е става общински съветник заедно с още 5-има представители на коалицията.


“До момента никой не ме е търсил. А и не бих преговарял, преди да се съберем и обсъдим всичко в нашата група. Според мен още е рано”, добави той.


Според социологическите проучвания компроматната война е изместила фокуса от темите на Варна и се е стигнало до злободневни теми и удари под кръста.


“Честито на колегите, когато цифрите говорят и боговете мълчат”, коментира още Чавдар Трифонов.


Голяма част от средствата за кампанията той е дарил лично и документите са предоставени на Сметната палата.

 

Коментари

Новини Варна